Testimonials ondernemers

– Deze pagina is in bewerking! –

 

“Inmiddels enkele keren op pad geweest met Esther voor een reportage in de fruitteelt. Met de boomgaard of fruitteler als vertrekpunt ontstonden mooie reportages over de rol van Middelkoop in de fruitwereld. Esther weet op een krachtige manier de nadruk te leggen op de kern van het verhaal. De samenwerking is prettig. Flexibiliteit van Esther waarderen we erg. Op naar de volgende reportage!”

Ernst van Wijk, St. Middelkoop & Zn bv
10-2-2020

 

“Wij hebben afgelopen maanden in samen werking met Teshuva en Klok Software een nieuwe website gerealiseerd. We hebben heel fijn samen kunnen werken met Esther die voor de teksten en vertalingen heeft gezorgd. Ook verzorgt zij nu onze maandelijkse nieuwsstukjes en de vertaling daarvan op onze website. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn en daar zijn wij heel blij mee!!”

Matthijs en Berdie, Boomkwekerij Cornelissen
24-11-2019

 

“Esther houdt zich aan de afspraken, je weet met haar waar je aan toe bent (to-the-point) en ze is integer. Ook stelt ze de juiste vragen bij onduidelijke tekstgedeeltes. Ze geeft advies op maat en denkt mee in het schrijven van de juiste artikelen. Verder heeft ze haar agenda goed inzichtelijk wanneer er nog plaats is voor een project/artikel.

Aan Esther: ik zie potentie in jou als ondernemer, je timmert lekker aan de weg en je bent fanatiek in het schrijven. Mooi om je bevlogenheid te zien, al is het ’s ochtends, ’s avonds of in het weekend. En je bent zakelijk op een positieve manier.”

Jakob van der Zwaag, Zwaag Bouwadvies
23-8-2019

 

“Ressing-Totaalbouw heeft het schrijfwerk voor de nieuwe website laten uitvoeren door Esther van Teshuva Create and Translate.

Esther heeft deze taak zeer vakkundig en met veel toewijding op zich genomen. Tijdens de voorbereidende gesprekken luisterde ze zeer aandachtig naar mijn wensen en ze wist deze te vertalen in een goede omschrijving van mijn capaciteiten en werkzaamheden, een en ander zoals ik dit vooraf voor ogen had.

Ook gaf Esther goed feedback (mede uit eigen ervaringen) over het ontwerp van de site wat ten goede kwam aan het eindproduct.

Al met al kan ik Esther bij eenieder van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Johnnie Ressing, Ressing-Totaalbouw
15-7-2017

 

“Esther heeft voor onze website de teksten geschreven en vertaald. De interactie was helemaal goed. Aan een half woord genoeg. Met als gevolg een duidelijke en heldere uitleg wie we zijn en wat we doen. De snelle, doortastende manier van werken, gevoel voor urgentie en adequate aanpak van Esther bevelen wij zeker aan!”

Dirk Smit, Transport.deals B.V.
1-5-2017